Në territorin e gjithë shtetit sot është në fuqi vendimi për kufizim të lëvizjes, që filloi dje në ora 11:00 dhe do të zgjas deri nesër në ora 05:00 dhe që ka për qellim pengimin e përhapjes së koronavirusit.

Këtë vendim me rekomandim të Komisionit për sëmundje Infektive e miratoi qeveria në seancën e 56.