Gjykimi për rastin “Monstra” të Prokurorisë Speciale do të vazhdojë sot me dëgjimin e dëshmive të dëshmitarit të mbrojtur.

Në seancën e funti dëshmitari “E1” u përgjigj në pyetjet e avokatëve të mbrojtjes, ndërsa në seancën e 22 gushtit ai u morr në pyetje nga ana e Prokurorisë Speciale.

Artikulli paraprakLSDM: Integrimi i Maqedonisë në NATO dhe BE është më i rëndësishëm nga gjitha partitë politike
Artikulli tjetërVMRO-DPMNE fton qytetarët të marrin pjesë të dielën protesta në Kërçovë