Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë e re gjyqësore për lëndën“Target-Fortesa” të PSP-së, për përgjimet e paligjshme.

Në këtë rast gjyqësor të akuzuar janë ish ministrja e brendshme Gordana Jankullovska, ish shefi i shërbimeve sekrete Sasho Mijalkov, ish-ministri i kabinetit Toni Jakimovski, si dhe Goran Gruevski dhe Nikolla Boshkovski të cilët për momentin janë të burgosur në Greqi, pasi kërkesa për ekstradimin e tyre në Maqedoni është refuzuar.