Mbarë vendi edhe sot vijon të përballet me temperatura të larta, ku temperaturat sot do të mbërrijnë mbi 33 gradë celsius.

Temperatura të larta kanë kapluar vendin tashmë disa ditë dhe është shpallur edhe zona e verdhë prandaj duhet përmbajtur këshillave të dhëna.

Disa nga këshillat janë mosekspozimi i shumtë në orët e drekës dhe pasdites kur tempertaurat janë më të larta, më shumë ushqime të lehta dhe më shumë pije e kryesisht ujë.