Ndihmat tek familjet në nevojë padyshim se janë gjithnjë të nevojshme.

Shqiptarët poashtu njihen për zemërgjerësinë e tyre. Kësisoj është teologu shqiptarë, Elvis Naçi bashkë me miqtë e tij që zgjodhën që edhe për këtë festë të Kurban Bajramit të ndihmojnë të varfrit, qendrat e rehabilimit për gratë e dhunuara e shumë të tjerë.

Me ushqime të ndryshme e mish të Kurbanit janë ndihmuar shumë persona.

Postimi i plotë:
Vazhdojme shperndarjen e Kurbaneve dhe te ushqimeve, ne veçanti tek te varferit, ne Azilet e te moshuarve, ne Qendren e rehabilimit te Grave te dhunuara dhe kudo ku ka nevoje. Zoti i shperblefte te gjithe Bamiresit qe mundesuan qe tryezat e te Varferve te jene plot. Amin