Pas reshjeve të shiut që kanë ndodh dy ditë më parë në Suharekë, vazhdon situata emergjente.

Kështu ka bërë të ditur edhe kryetari i kësaj komune, Bali Muharremaj, i cili ka bërë thirrje për ndihëm.

“Situata emergjente në Komunën e Suharekës vazhdon. Apeloj tek të gjitha bizneset, organizatat humanitare, dhe institucione tjera që të ndihmojnë me veshmbathje, ushqim, ujë të pijes etj”.

“Këto mund t’i dorëzojnë tek Kryqi i Kuq në Suharekë”.