Investime kapitale në Sllupçanin legjendar.
Fillojnë punimet në rrugën që lidhë fshatin Sllupçan me varrezat.
Edhe ky projekt është i finansuar nga Agjencia për mbështetje financiare dhe zhvillim rural në krye me zv/drejtorin Abduselam Selami me vlerë 5.5milion denarë.