Në këtë video, kjo vajzë po reciton ilahi Islame ndërsa njerëzit e tjerë dëgjojnë zërin e saj të bukur dhe pastaj diçka tronditese ndodh per me shume shikoni videon!

Kjo video me të vërtetë ju jep mesim dhe ua dridh zemrat atyre qe logjikojn!

Allahu mund t’ju thërrasë në çdo kohë kudo qe ndodheni ju, prandaj pergatituni per kete dite sepse llogaria eshte shume e madhe!
“Kudo që të gjendeni, do t’ju arrijë vdekja, madje, qofshi edhe në kështjellat më të forta!”. Nisa 78.

Artikulli paraprakCarovska: Procesi ndaj Jankullovskës është i drejtë
Artikulli tjetërMaqedonia prej vendeve me trafikun më të rrezikshëm në Evropë