Drejtori i shkollës fillore “Zini Hani” në Veleshtë Vait Zhuta për Struga Ekspres tregon numrin e nxënësve që do të ulen për herë të parë nê bankat shkollës.

“Për këtë vit të ri shkollor në bankat e shkollës fillore në fshatin Veleshtë, do të ulen për herë të parë gjithsej 36 nxënës, përfshirë këtu edhe dy nxênës nga fshati Dobovjan”, theksoi Vait Zhuta.

Largimi nga vendlindja i qytetarëve strugan po sjell me të madhe çdo vit e më shumê edhe boshatisjen e klasave të shkollave fillore dhe të mesme në qytet dhe fshatra të Strugës.