Një motër dhe vëlla u martuan në Indi për një arsyeje të çuditshme.

Ata u martuan në mënyrë që të mund të hyjnë në Australi, shkruan Daily Mail, transmeton Indeksonline.

‘Çifti’ duke përdorur dokumente të falsifikuara dhe pasaporta të rreme, udhëtuan si burrë dhe grua në Australi, ku iu është dhënë viza bashkëshortore.

“Ata kanë mashtruar sistemin social, sistemin ligjor dhe sistemet fetare, të gjitha për urrejtjen dhe dëshirën për të shkuar jashtë. Ne po kryejmë bastisje, por ata janë në arrati dhe deri tani nuk kemi arritur t’i arrestojmë”,ka thënë inspektori Jai Signh.

Në katër vitet e fundit, rreth 1,500 shtetas të huaj kanë pasur viza partnere të refuzuara pasi u kapën për mashtrim.
Shumica e individëve përdorën edhe pasaporta të falsifikuara ose martesa të falsifikuara dhe certifikata të lindjes.