Në qendrën e Deçanit është zbuluar shtatorja e heroit kombëtar Beg Rizaj.
Por, zbulimin e saj nuk e bëri kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, edhe pse ishte aty për këtë çështje.

Vëllai i Rizajt, Aliu, ka reaguar ashpër.
Nuk janë dëgjuar fjalët se çfarë i thoshte, por reagimet e tij të ashpra janë parë teksa nuk e ka lejuar të bëjë zbulimin e shtatores.
Ndërkohë, Haradinaj ka shkuar dhe nuk ka reaguar asgjë./rtk/