Ilirianews.mk ka arritur që eksluzivisht të siguron dosien e Blerim Ahmetit, vëllaut të Sheqerim Ahmetit të njohur si El Cheka.

Dosja e botuar më poshtë dëshmon për vepra të rënda kriminele nga ana e Blerim Ahmetit i cili po pretendon të organizon protesta

“Blerim Ahmeti i lindur më datë 29.03.1990 në Kërçovë, me adresë banimi në rrugën e ,,Ilindenit,, bl.55 ndrtrsa nr.3 hyrja1 banesa nr.23 në Tetovë.

1.Më datë 07.09.2011 ka kryer vepër penale ,,Sulm ndaj pjestari të policisë, gjatë krzerjes së detyrës në fushën e sigurisë,, e dënushme sipas nenit 383 alinea 1 e kodit penal të RMV-së.i denuar me kusht.

Më datë 20.08.2009, vepër penale ,, Pjesmarje në përleshje,, dënuar sipas nenit 132 të KP dhe
Më datë 20.08.2018, ka kryer vepër penale ,,Lëndim i rëndë truporë, dënuar sipas nenit 133 të KP të RMV-së lenda eshte ne procedure nuk ka epilog.