Vendos të ndahet nga i dashuri pasi kuptoi që unaza e fejesës nuk ishte diamant

Tradicionalisht , unazat e fejesës janë diamante.Ka alternativa, por diamantët kanë mbetur një konkurrent i fortë gjatë gjithë historisë.

Kur i dashuri i saj i propozoi fejesë me një unazë që nuk ishte diamant i vërtetë , ajo ishte shumë e acaruar. Ajo shkoi për të marrë blingin e siguruar dhe gjeti se ishte zirconium kub, imitim i një diamanti.

Ajo tha se u acarua pasi i dashuri i saj e kishte gënjyer duke pretenduar se është diamant i vërtetë, transmeton Indeksonline.

Nuk ka pasur shumë rëndësi diamanti por mënyra se si i dashuri i saj e kishte gënjyer atë para miqëve të saj.
Ajo tha se ishte vërtetë e turpëruar.
“Ai tha se unaza duket reale , dhe se shoqet e mia nuk do ta dijnë kurrë.Por ai nuk e kupton arsyen pse unë jam e acaruar. U bëra nervoze sepse u ndjeva e gënjyer dhe e gatshme për të lënë gjithqka prapa”,tha ajo.