Komuna e Çairit dhe Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në orën 12:00, do të bëjnë vendosjen e gurthemelit të Palestrës Sportive të SH.F. “Kongresi i Manastirit” në
Çair.