Vërshimet kanë dëmtuar dhe shkatërruar urën e fshatit në Poroj.

Lumi i Porojit rrezikon të dalë nga shtrati.
Vërshimet e mëdha te cilat po ndodhin nga moti i keq në rajonin e Tetovës po shkakton dëme, ku një ndër to edhe lumi i Porojit rrezikon të dalë nga shtrati nga reshjet e rrëmbyeshme te shiut.

Moti i ligë aktivizon Porojin Qytetarët në gatishmëri

Publiée par Klan Macedonia Television sur Lundi 17 juin 2019