Emisioni “KOD” në Tv Telma, ka sjellë detaje ekskluzive lidhur me vrasjen e Naim Ajetit-Bellanocës dhe Aleksandar Parapulov-Tozo që ndodhi në rrugën Ruzveltova.

Gjatë hetimeve policore janë gjetur target e “xhipt” prej të cilit është gjuajtur. Targat më herët kanë qenë të një veture të policisë financiare, por më pas janë dekativizuar dhe vitet e fundit nuk janë përdorur.

Emisioni “KOD” sjell edhe të dhëna sipas të cilave në “xhipin” prej ku ëhstë shtënë kanë qenë dy persona-shoferi dhe atentatori. Ata njëqind qindra metra kanë vozitur paralelisht me veturën ku kanë qenë Ajeti dhe Ferdi Elezovski.

Njëri ka vozitur, kurse tjetri ka shtënë me ‘kallash’ në anën ku ka qenë Naim Ajeti.

Detajet tjera mund t’i përcillni në videon më poshtë.