Nga një shtëpi në Krivogashtani të Prilepit janë vjedhur rreth 20 mijë euro. Vjedhja është kryer mbrëmë në periudhën mes orës 03:00 deri 08:00 në shtëpinë e 60-vjeçarit M.SH.

Vjedhësi me përdorimin e forcës është futur në shtëpi, ka marrë paratë dhe është larguar.

Hetime kanë kryer ekipe nga stacioni policor në Prilep dhe thonë se po punojnë për kapjen e vjedhësit dhe zbardhjen e plotë të rastit.