Lazim Destani nga Ecolog, Remzi Ejupi nga Eurokoha dhe Nazmi Viqa nga AWR Abbruch, të tre këta afaristë të suksessheëm shqiptarë në Gjermani dhe trevat shqiptare në Ballkan kanë arritur që të sigurojnë dhe dhurojnë 12.000 Teste për Republikën e Kosovës.

Këto teste në kohën e vështirë të Pandemisë për shqiptarët në Ballkan do të jenë një kontribut dhe falenderim i posacëm i humanistëve Destani, Ejupi e Viqa, për pjestarët e personelit mjekësor në Kosovë të cilët dhanë një kontribut të jashtëzakonshëm për parandalimin dhe mjekimin e Covid 19.

Afaristët shqiptarë kanë vendosur që 1000 prej këtyre testeve të shkojnë si donacion për shqiptarët e Luginës së Preshevës- si shenjë e përkrahjes për bashkëkombasit tanë në këto treva.

blob:https://www.facebook.com/d7fe3282-812a-4209-a776-c07f856b2b0b