“Për herë të parë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Agjencioni Për Investime të Huaja në bashkëpunim me Qeverinë në bazë të ligjit për mbështetje financiare ndan mjete për kompanitë shqiptare brenda zonave ekonomike dhe jashtë sajë, njofton drejtori i Agjencisë për investime të huaja, Arben Villa.

Kompanitë që do marrin mjete nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut janë:

1.Bruti ing
2.Ilfa tekstil
3.Feder bau
4.Alu metal
5.Mondi kompani
6.Molika
7.Zito centar
8.Bromi promet
9.Adrius Doo
10.Granit ing
11.Elite sofa
12.Teteks jarn
13.Solid plast
14. Glas Fleks (Zona e lirë ekonomike në Tetovë)”