Me keqardhje sot, më duhet të uroj nga ky pozicion në të cilin ndodhem për shkak të gjendjes pandemike e cila vazhdon të mbetet shqetësuese.

Uroj mirëqenie për fëmijët tanë sidomos tani, kjo është shumë e rëndësishme madje më e rëndësishme se asnjëherë më parë.
Njëkohësisht, gjej mundësinë të ju bëj thirrje edhe sot për kujdes, përmbajtje ndaj rekomandimeve dhe funksoinimit në kushte preventive sepse e ardhmja jonë dhe FËMIJËVE tanë vazhdon të ngelet e cënuar nga virusi covid.

Gëzoni në kushte dhe masa mbrojtëse!

Visar Ganiu
Kryetar i Komunës së Çairit