Grupi shumë i dashur për publikun, Elita 5, së shpejti do të mbajnë koncert në Kosovë dhe në Shkup.

Këtë e ka bërë të ditur Arif Ziberi në emisionin “Seven Bizz” në Televizionin T7, me Meriton Mjekiqin.