Qytetarët presin që LSDM të inkurajohet dhe të dalë në zgjedhje të parakohshme parlamentare. Askush më vend nuk mund ta injorojë pushtetin. Nevojitet që LSDM të largohet.

Kështu thekson VMRO-DPMNE, e cila sipas tyre akuzon Qeverinë se vetëm për një vit e ka futur në borxh shtetin dhe gjeneratat e ardhshme për 450 milionë euro, ndërsa me këtë rast nuk ka asnjë investim më të rëndësishëm kapital, nuk mund ta udhëheq Republikën e Maqedonisë, por vetëm prapa.

“LSDM, vetëm për një vit e ka rritur borxhin publik në mbi 5.2 miliardë euro, para të cilat do të duhet t’i kthejnë gjeneratat e ardhshme”, thekson VMRO-DPMNE. .