Përmes sekretarit të përgjithshëm të partisë, Igor Janushev, VMRO-DPMNE-ja e ka hedhur poshtë ofertën për amnisti, të cilën kryeministri Zoran Zaev e ka ofruar nga Kuvendi i Maqedonisë.

Sipas tij, para se gjithash kërkohet drejtësi për rastet gjyqësore të ish-funksionarëve të kësaj partie politike.
Janushev shprehet se në bazë të argumenteve do dëshmive, paanshëm institucionet duhet të sjellin vendim të drejtë për të akuzuarit.

Me vendosmëri, Janushev tha se nuk bëhet fjalë për amnisti, dhe se kërkohet drejtësi për raste të fabrikuara dhe të montuara.

ВО ЖИВО ОД ВМРО-ДПМНЕ: Генералниот секретар Игор Јанушев за понудата од премиерот Зоран Заев

ВО ЖИВО ОД ВМРО-ДПМНЕ: Генералниот секретар Игор Јанушев за понудата од премиерот Зоран Заев

Publiée par A1on.mk sur Lundi 15 octobre 2018