VMRO-DPMNE pyet se përse prokurorja speciale, Katica Janeva nuk e ka paraqitur, nëse e ka ditur se edhe njerëz të tjerë e kanë përdorur emrin e saj për shantazhim. Opozita përsëriti edhe një herë se Janeva dhe LSDM-ja fshehin njerëzit në mënyrë që të mos zbulohet nëse në këtë skemë ka të përfshirë persona nga kryesia e partisë në pushtet.

A ka pranuar Katica Janeva se disa nga ata njerëz apo njerëz të tjerë që kanë bërë zhvatje janë edhe Kiki edhe Friki të cilët janë në krye të udhëheqjes së LSDM-së dhe gjithashtu kanë bërë zhvatje në emër të saj? Sa kohë Katica Janeva ka bërë zhvatje me këta njerëz dhe me Boki 13? A i ka paraqitur tashmë Katica Janevën këta njerëz që kanë bërë zhvatje dhe nëse edhe për ta ka ndonjë procedurë?”-tha Dimçe Arsovski, VMRO-DPMNE.