Një vogëlush shqiptar, po bën bujë të madhe me gjestin e tij. Në një video, një djalosh i vogël, refuzon kapelën normale që i’a vendos nëna, derisa edhe fillon të qaj me të madhe.

Pasi që vogëlushi heq kapelën, ai vendos plisin, i cili është simbol i shqiptarëve dhe pushon me të qarat.