Mjeku Mark Hausknecht, që e kishte trajtuar ish presidentin George Bush, ka humbur jetën teksa ishte duke shkuar në vendin e tij të punës, pasi u qëllua me armë nga një i panjohur.

Sipas Policisë Hausknecht është ndjekur nga prapa dhe me pas u sulmua.

Dorasi ende nuk është identifikuar dhe policia janë në kërkim të tij.

Hausknecht e trajtoi Bushin në shkurt të vitit 2000 për një rrahje të parregullt të zemrës pasi ish presidenti u ankua për mungesën e dritës gjatë vizitës në Florida