Ka ndërruar jetë në moshën 61-vjeçare, ylli i pop-it, Marie Fredriksson.
Këngëtarja suedeze e Roxette , e mirënjohur për hitin e saj “It Must Have Been Love” vuante nga sëmundje e rëndë prej vitesh.
Mësohet se Fredriksson u nda nga jetë në spital, mëngjesin e djeshëm.
“Me dhimbje të madhe na duhet të lajmërojmë se një nga artistet tona më të dashura dhe më të mëdha nuk është më”, u shpreh menaxheri i saj.