Kryeparlamentari Talat Xhaferi, në seancë plenare, u bëri thirrje “facebook maker”-ave, siç u shpreh ai, si dhe sekretarit gjeneral të LSDM-së Lupço Nikolovski, i cili tha që mund të ketë shumicë të re dhe se Parlamenti mund të punojë pa nderprerë deri sa të votohen ligjet.
Xhaferi vendosi që Kuvendi të punojë 24/7, por nuk kishte numër të mjaftueshëm të deputetëve.