Xhaferi firmosi Ligjin për gjuhët

Kryetari i Kuvendit ka firmosur Ligjin për gjuhët. Ligji me firmën e Xhaferit dërgohet në Gazetën Zyrtare dhe pas shpalljes në Gazetën Zyrtare menjëherë hyn në fuqi.

Kështu ka njoftuar vet kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi përmes rrjetit social facebook.

‘Ligji për përdorimin e gjuhëve edhe në Gazetën zyrtare!’, ka shkruar Xhaferi.

evn