Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi sot uroi në emrin e tij dhe emrin e deputetëve me rastin e festës shtetërore 23 Tetori – Ditën e luftës revolucionare maqedonase.

“Me këtë festë shënohet lindja e organizatës revolucionare e cila ka sjell deri te Ilindeni i 1903-tës dhe është rast i bukur të na kujtojë për të gjitha vendimet e guximshme dhe të rënda të cilat janë pjesë e ndërtimit të shtetit dhe sakrificës së njerëzve të mëdhenj me vizion dhe zemër të madhe. Edhe historia bashkëkohore na vë në sprova të cilat ndalen para nesh në rrugën e përmbushjes së qëllimeve tona strategjike dhe synimit të qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut për një shtet bashkëkohor, stabil, të suksesshëm, i cili siguron jetë të mirë, cilësore dhe mirëqenie për qytetarët e vet të cilët janë pjesëmarrës aktivë në ndryshimet pozitive”, thuhet në urim Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi sot uroi në emrin e tij dhe emrin e deputetëve me rastin e festës shtetërore 23 Tetori – Ditën e luftës revolucionare maqedonase.

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi sot uroi në emrin e tij dhe emrin e deputetëve me rastin e festës shtetërore 23 Tetori – Ditën e luftës revolucionare maqedonase.

“Me këtë festë shënohet lindja e organizatës revolucionare e cila ka sjell deri te Ilindeni i 1903-tës dhe është rast i bukur të na kujtojë për të gjitha vendimet e guximshme dhe të rënda të cilat janë pjesë e ndërtimit të shtetit dhe sakrificës së njerëzve të mëdhenj me vizion dhe zemër të madhe. Edhe historia bashkëkohore na vë në sprova të cilat ndalen para nesh në rrugën e përmbushjes së qëllimeve tona strategjike dhe synimit të qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut për një shtet bashkëkohor, stabil, të suksesshëm, i cili siguron jetë të mirë, cilësore dhe mirëqenie për qytetarët e vet të cilët janë pjesëmarrës aktivë në ndryshimet pozitive”, thuhet në urim.