Kreu i Kuvendit Talat Xhaferi gjatë qëndrimit të tij në Beograd në një intervistë për N1 ka theksuar se marrëdhëniet Maqedoni-Serbi janë në nivel të kënaqshëm, por se sipas tij gjithmonë ka hapësirë dhe mundësi për më mirë.