Hisen Xhemaili – ministër pa resor i obliguar për investime, në rrjetin socal fejsbuk njftoi se janë nënshkruar edhe 18 kontrata për përkrahje finansiare për nderrmarjet vendore✅

➡️Me udhëheqësit e kompanive theksuam rëndësinë e bashkëpunimit të qeverisë me sektorin privat në adresimin e problematikave, në gjetjen e zgjidhjeve, si dhe zhvillimin e politikave në dobi të biznesit dhe vendit në tërësi.
➡️Përfaqësuesit e kompanive vlersuan ndihmën finansiare si ndihmë shumë të vyshme për zhvillimin e ndërmarjeve të tyre.
➡️Gjithashtu biseduam edhe rreth mungesës së forcës punëtore që është gjithnjë edhe më problematike.
➡️Komunikimi i vazhdueshëm do të jetë fokusi ynë✅