Xiaomi Black Shark Helo prezantohet më 23 tetor

Më parë këtë vit, Xiaomi prezantoi telefonin e lojërave Black Shark si një konkurrent për telefonin Razer. Edhe pse telefoni nuk është lansuar jashtë Kinës, kompania ka filluar së fundmi të lë të kuptohet në pasardhësin e saj, e cila do të publikohet në nivel global. Supozohej se telefoni do të quhej Black Shark 2, por ky nuk duket të jetë emri i tij.

Sipas informacionit të disponueshëm, telefoni tjetër i lojërave të Xiaomi do të quhet Black Shark Helo. Aktualisht, quhet “Helo” dhe është e mundur që Xiaomi vendosi të shmangë emrin Black Shark 2 për shkak të përmirësimit minimal që sjell telefoni në lidhje me origjinalin.

Ashtu si modeli i parë, Black Shark Helo do të ketë procesor Qualcomm Snapdragon 845, 8GB RAM dhe 128GB hapësirë për ruajtje, ekran me 6 inç dhe bateri 4000mAh. Pajisja do të ketë softuerin Android Oreo, ndërsa dallimet e vetme priten në pjesën e pasme të ridizajnuar dhe ndriçimin e ri LED. Xiaomi Black Shark Helo do të prezantohet zyrtarisht më 23 tetor dhe pritet të jetë në dispozicion globalisht deri në fund të nëntorit

evn