Ai është një nga këngëtarët më të pëlqyer të momentit.

Bëhet fjalë për Yll Limanin, i cili njihet për stilin unik dhe origjinalitetin.

Artisti nga Prishtina, duket se për adhuruesit e këngës së tij, do t’vjen shumë shpejtë edhe me një projekt të ri muzikor.

Kështu ka lënë të nënkuptohet fotografia e tij e fundit në Instagram, ku shkruan: „Unë për ty“ dhe një shenjë e syrit të kaltër.

Kujtojmë që Ylli njihet për balada.