Kryeministri Zoran Zaev tepër i gëzuar nga tribuna dhe pritja e qytetarëve në Ohër, nuk ka lënë pa bërë edhe veprime të tjera, për të qenë sa më afër tyre dhe për tu dukur tejet më popullor.

Ai në një rast ka ndërhyrë tek një masë e të rinjve duke kërkuar që ata të bëhen gati për një selfie.

Kështu që kryeministri është ngjitur në një karrige dhe ka bërë selfien.