Kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij dhe delegacioni qeveritar, sot në kuadër të vizitës në Republikën e Italisë dhe Selisë së Shenjtë me rastin e manifestimit “Maqedonia në nder të Shën Kirilit “mori pjesë në aktivitetet e përbashkëta me delegacionin e Republikës së Bullgarisë, të kryesuar nga kryeministri Bojko Borisov.