Kryeministri Zoran Zaev dhe ministri i Shëndetësisë sot do ta vizitojnë Klinikën për gastrohepatologji në Qendrën klinike “Nënë Tereza” në Shkup.

Zaev dhe Filipçe në shoqërim të drejtoreshës Kalinka Grivçeva, do ta vizitojnë pjesën e rinovuar të Klinikës për gastrohepatologji.

Artikulli paraprakAdemi në takim me përfaqësuesit e SASHK
Artikulli tjetërTribunë publike për ndotjen e ajrit në Shkup dhe mbikëqyrjen inspektuese