Kryeministri Zoran Zaev pas takimit dhe pres konferencës së përbashkët me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg në Fejsbuk ka publikuar fotografi ku siç shkruan, “shihet vendi ku do të jetë Maqedonia në Aleancë”.

“E pamë vendin tonë në hartën e anëtarëve të NATO-s. Vendi i 30-të është për Maqedoninë. Shtiza e 30-të është për flamurin e Maqedonisë”