Kryeministri Zoran Zaev ka hedhur poshtë zërat rreth zëvendësimit të ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe zëvendëskryeministrit për Marrëveshjen e Ohrit Hazbi Lika. Zaev tha se nuk ka kërkesë nga BDI për një gjë të tillë.
Sipas kryeministrit Zaev secili duhet të respektojë punën e tij dhe të jetë i rregullt në punë.

Deklarate e kryeministrit Zoran Zaev

Deklarata e kryeministrin Zoran Zaev në lidhje me spekullimet për ndryshimet në kabinetin qeveritarë, të zv/kryeministrit Hazbi Likës dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi

Publiée par Aktuale sur Dimanche 2 décembre 2018

evn