Kryeministri Zaev në një dalje për media, pasi që Mijallkov u paraqit në prokurori, theksoi se kompromis me drejtësinë nuk ka dhe nuk do të ketë duke shtuar se nëse gabon do të dënohesh, transmeton TV21.

Zaev më tij tha se drejtësia në vend është siguruar.

blob:https://www.facebook.com/a482f3bb-f0d9-4f51-a742-3a3bd7fd9c10