Kryeministri Zaev është kthyer sot nga Vjena me linjën e rregullut ku për disa ditë ka qendruar në forumin e mbajtur atje derisa gjatë kthimit një pjesë e madhe e udhëtarëve edhe janë fotografuar me atë.

Zaev pasdite pritet që të merr pjesë në mbledhjen e Komitetit qendrorë të LSDM-së ku do të vendoset nëse do ketë zgjedhje të parakohëshme si dhe për vendimet brenda partiake.