Kryeministri Zoran Zaev sot dhe nesër do të marrë pjesë në Forumin Kran Montana në Bruksel, ndërsa do të takohet edhe me kryetarin e Këshillit të Evropës Donald Tusk.

Takimi duhet të mbahet në orën dy pasdite, para fillimit të takimit të Këshillit të Evropës.

Vizita e Zaevit pason pas vendimit të pardjeshëm të Këshillit të BE-së, që Maqedonia të fillojë negociata për anëtarësim në qershor të vitit 2019.