Duke e komnetuar aferën “Zhvatja”, kryeminstri Zoran Zaev tha se nuk do të lejojë që dikush ta involvojë atë, aq më pak, siç tha, disa kriminelë, një gazetar dhe një peder, ta rrëzojnë Qeverinë.

Ai beson në proces transparent ndërsa hedh poshtë çdo lloj spekulimi se ai është i përzier në rastin “Zhvatja” ku të dyshuar janë Bojan Jovanovski – Boki 13 dhe Zoran Mileski i njohur si Zoki Kiçeec.

“Еден педер” – Зоран Заев Баш ме интересира реакцијата на здруженијата за човекови права.

Publiée par Божидар Божиновски sur Mardi 13 août 2019