Kryeministri i vendit Zoran Zaev dhe ministri i Shëndetësisë Filipçe gjenden sot para specializantëve në mjekësi në ambientet e Muzeut të Artit Modern!

Duke folur para specializantëve në shëndetësi, ai premtoi rroga më të larta, më shumë punësime dhe rrjedhimisht lehtësime të mjekëve aktual, pagesa e kujdestarive gjate natës të paguhen më shumë etj.

Ai po ashtu dëgjoi edhe kërkesat e mjekëve te rinj duke premtuar zgjidhje.