Sonte kryeministri Zaev organizoi iftar në nder të Muajit të shenjtë të Ramazanit ku morën pjesë kryetari i parlamentit Talat Xhferi, deputetë, anëtarë dhe këshilltarë të qeverisë, kryetar komunal dhe bashkëpunëtorë të tyre të jashtëm, përfaqësues të Bashkësisë Islame në krye me Sulejman Rexhepin.

Artikulli paraprak“Fiton në Kazino, më fton në iftar”, ja si përgjigjet hoxha Bashkim Aliu
Artikulli tjetërSTERILITETI, Tregim interesant