Në fjalimin përmbyllës para ratifikimit të marrëveshjes me Greqinë, kryeministri Zoran Zaev nga foltorja e Kuvendit njoftoi se Këshilli i NATO-s ka votuar që si pikë e rendit të ditës në samitin e radhës të jetë zgjerimi i Aleancës dhe dërgimi i ftesës për anëtarësimin e Maqedonisë.

Artikulli paraprakJa me sa vota kuvendi e ratifikoi marrëveshjen për emrin me Greqinë (FOTO)
Artikulli tjetër“Marrëveshja”, VMRO-ja paralajmëron interpretim kushtetues nga Komisioni i Venecias