Kryeministri Zoran Zaev, ka shkruar në Facebook, se përfunduan vitin e kaluar me një rritje prej 5.6% të pagës mesatare. “Shumë shpejt do të bëhemi pjesë e NATO-s, një shtet të sigurt, me një ekonomi të stabilizuar.

Këto fakte, si dhe politika ekonomike, kanë sjellë investime të reja të huaja për një vit e gjysmë, të cilat do të punësojnë më shumë se 4.000 veta në fazën përfundimtare”, shkroi ai në Facebook.

Këto ditë, opozita akuzon Qeverinë për rrënimin e ekonomisë dhe për mungesën e investimeve të huaja.