Rrallë ndodh që muaji i mjaltit të zgjasë përgjithmonë. Shumica e martesave, humbasin gjatë rrugës komunikimin. Qëllimi i njëri prej partnerëve nuk ecën më në harmoni me atë të partnerit tjetër dhe nga kjo nisin problemet e tjera, që në një moment a një tjetër të bëjnë të mendohesh për vazhdimësinë e martesës.

Fatmirësisht, dilema e një vendimi të tillë mund të zgjidhet. Ka shenja që ju ndihmojnë ta kuptoni nëse duhet t’i jepni fund apo të përpiqeni ende për ta shpëtuar atë.

Jeta juaj seksuale ka ndryshuar. S’bëni më seks si dikur.

E gjeni veten duke fantazuar shpesh për divorcin.

Ju duken të parëndësishme shqetësimet e partnerit/es

Ndiheni vetëm gjithë kohës!

Nuk kënaqeni më me njeri tjetrin.

Ata nuk janë më njeriu juaj më i besuar

Ndiheni i/e neglizhuar

Njëri prej jush ka tradhtuar

Mbani sekrete

Nuk ziheni më…

E ndjeni të pamundur të përfshiheni në gjërat e tij/saj

Nuk shihni se ka një problem edhe kur vërtet KA

Jeni gjithnjë e më të interesuar për njerëz të tjerë

Agjendat tuaja janë gjithmonë të ndryshme