Nga 19- 20 korik u zhvillua në New York Konferenca Ndërkombëtare me temën ” Kontributet e Institucioneve supreme të auditimit për zhvillimin e qendrueshëm të qëllimeve” e organizuar nga Zyra e Kombëve të Bashkuara për Ekonomi dhe çështje Sociale(UNDESA) dhe Iniciativa për zhvillimin e INTOSAI-t(IDI).

Në këtë konferencë morën pjesë 150 pjesëmarrës.

Referuar nivelit të përfaqësimit në këtë konferencë morën pjesë gjithashtu edhe kryetarë të Institucioneve Supreme të Auditimit.

Enti shtetëror për revizion në këtë Konferencë u përfaqësua nga Naser Ademi Zëvendës Revizori Kryesorë Shtetëror si dhe Tanja Janevska ndihmësi i Revizorit Shtetëror Kryesor dhe audituesi Orhan Ademi.

Artikulli paraprakOsmani e Duraku nesër vizitojnë Dibrën
Artikulli tjetërADEMI: Jemi të kënaqur, ka rritje të ulët të suksesit te maturantët