Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik, z. Artan Grubi përmes një mesazh urimi me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit ka lëshuar një mesazh urimi deri tek të gjithë besimtarët musliman, duke ju dëshiruar muaj të begatë.

Të dashur besimtarë,

Ju uroj një muaj të begatë shpirtëror në harmoni familjare të përcjellë me agjerim të lehtë, lutje të pranuara dhe respektim të masave për mbrojtje të shëndetit publik, thuhet kështu në mesazhin e Zëvendëskryeministrit të parë, z. Artan Grubi.